Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από σήμερα μπορείτε να επισκέπτεστε τη νέα μου ιστοσελίδα εκπαιδευτικού περιεχομένου http://users.sch.gr/kosant38

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ. Αντωνόπουλε, με βάση την ιδιότητά σας ως υπεύθυνου του ιστοχώρου της Δευτεροβάθμιας Καβάλας και της δικής μου ως συνάδελφος πληροφορικός, επιτρέψτε μου τις παρακάτω παρατηρήσεις:

- τμήματα των ιστοσελίδων της δευτεροβάθμιας με σημαντικές πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους πολίτες δεν είναι ευδιάκριτα
- ο ιστοχώρος δεν είναι σωστά σχεδιασμένος (o html κώδικας εμφανίζει σφάλματα)
- δεν πληρείται κανένας από τους άτυπους κανόνες "καλής" σχεδίασης

με σεβασμό
Δημήτριος Καραπιστόλης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

κ. Καραπιστόλη, με χαρά διαπίστωσα οτι ασχοληθήκατε με την ανάρτηση της ιστοσελίδας της ΔΔΕ Καβάλας, της οποίας υπεέθυνος είμαι εγώ.
Θα ήθελα αρχικά να σας ενημερώσω οτι η ιστοσελίδα αυτή προυπήρχε και σχεδιάστηκε από τους συναδέρφους που ήταν υπεύθυνοι ΠΛΗΝΕΤ πριν από εμένα.
Εγώ μέχρι στιγμής, αφού είμαι σε αυτή τη θεση μόλις 2 μήνες, έκανα μικροεπεμβάσεις σχεδιαστικές κυρίως, αλλά και λειτουργικές(πχ δημιουργία links στην αρχική σελίδα για αποστολή mail και για εκτύπωση σελίδας).
Σε αυτά τα στοιχεία που τονίζετε στην επισήμανση σας, θα ήθελα να έχω τη βοήθεια σας:

- Θα ήθελα να μου αναφέρετε τα τμήματα των ιστοσελίδων που δεν είναι ευδιάκριτα σε εσας ώστε να τα διορθώσω.

- Για τα σφάλματα που αναφέρετε στον html κώδικα, οφείλω να ομολογήσω οτι δεν τα έχω διαπιστώσει αφού η σελίδα λειτουργεί κανονικά σε όσους browsers την έχω φορτώσει. Πιθανότατα να ευθύνεται κάποια επιλογή του browser σας που δεν αφήνει τα javascripts να τρέξουν κανονικά.

- Θα ήθελα να μου αναφέρετε κάποιους από αυτούς τους άτυπους κανόνες που δεν πληρούνται, ώστε να μπορέσω να τους εφαρμόσω στην ιστοσελίδα.

Με εκτίμηση